Podveden

Podveden

Anotace: ....byl dívkou svých snů...

Do rukou jsem uchopila jeho tvář
a snad poprvé jsem mu věřila...
že to není lhář,
který říká jen to, co se hodí
hlavně ať sám sobě neuškodí.

Teď přede mnou stál kluk plný snů
v očích mu bylo vidět zklamání
z předešlých dnů...

A já mu chtěla tak moc podat pomocnou ruku
ubíjela mě ta jeho bezmoc,
pověz, prosím co se stalo?
Řekni jak ti můžu pomoct.

Mlčí a uhýbá pohledem,
říká, že byl dívkou podveden!
Obětoval pro ni vše, tak ji miloval,
neváhal a srdce své ji daroval...

-----A teď tady stojí sám---
Autor Kariš, 25.06.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sqela!..citim to..

25.06.2007 22:14:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí