Příď

Příď

Anotace: Co rict.. krize..

Na přídi z mojí duše
obeplul jsi svět
a viděl daleké země
a nahé ženy a zpěv.

Na přídi z mého srdce
plul jsi po vesmíru,
kde hudbou zněla slova
královen z polyesteru.

Na přídi z mého těla
projel jsi strništi a ostny
a zanechals ji opuštěnou,
polámanou, od krve..
... nechals' ji samotnou.
Autor mistake, 25.06.2007
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Mango-Holka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Umíš víc...mnohem víc.

29.06.2007 15:03:00 | Kyle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí