Děkuji že jsi..

Děkuji že jsi..

Anotace: Človíčkovi ke kterému se rád obracím.

Ďěkuji bohu,děkuji náhodě,děkuji tobě
má milá lásko jsi nádherná v každé roční době.
Ať je leden nebo září,tvůj úsměv na tvé tváři
vždy mi pomůže.

Jsi pro mě náplast na bolavou duši,mé sluníčko
jak jen ti říct jak rád tě mám má milá Zdeničko.
Vím že tvůj půvab s léty si mnohé podmaní,
budu ti nosit květy s mím srdcem na dlani.

V mém srdci je komůrka pro lásku a cit,
zlatým klíčem otevřít a můžeš si ji vzít.
Láska je mocná čarodějka pozor na ni dej,
hele koukej padá hvězda,něco hezkého si přej.

Prosil jsem boha ať vezme si mě k sobě,
žít už nechtěl jsem.
Když poznal jsem Zdeničko tebe,
názor na život změnil jsem.
Autor Medvídek@.., 26.06.2007
Přečteno 899x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Je to srdečné vyznání.Určitě potěšilo.
Člověk si zoufá a přece paprsek vysvitne
a opět ho těší svět.

Děkuji za komentář.Také mně potěšil.Jako bychom se potkali.Vždyť to není daleko.

08.07.2007 06:03:00 | s.e.n

Dobre jsi udelal ,,, zacal jsi zit a tak je to spravne... myslim ze jsi nasel to prave stesti... hlidej si ho...Z.

03.07.2007 01:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí