Navždy snít

Navždy snít

Anotace: Miluji Tě:,(,ale proč jsi mi tak ublížil..

Ležíš mi v náručí, se zavřenými víčky
v pokoji přítmí hoří jen svíčky.
Ty krásně spinkáš, já stále bdím,
bojím se ,že hlasitým bitím mého srdce Tě probudím.

Děkuji Bohu, že Tebe mám,
za Tebe život svůj bez váhání dám.
Tvé rty se pohnuly,jak jsi se usmál,
o nás byl ten sen snad, co se ti zdál.

Dívám se na Tebe, nikdy nebylo mi tak nádherně,
vím, že osud spojil naše cesty záměrně.
Tys já a ja Ty jsem,
miluji Tě i Ty mne miluješ jen.

Opatrně pusinku na čelo chci Ti dát,
najednou nemohu a oči začnu otvírat.
Ne, ja se nechci probudit, chci žít dál tento sen,
ale už neusnu čeká mne zas protrápeny den.

Nejsi tu, už dávno nejsi mým,
marně doufám, že jednou se ze svých snů neprobudím..
Autor Piitulka, 26.06.2007
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

opravdu pěkný...až mě mrazí!sama vím jak to bolí!:(

15.08.2007 16:44:00 | Deniska

krásně vyjádřené pocity písmenky... ale je mi z nich smutno...

26.06.2007 22:25:00 | Nekonečnost

nádherný...

26.06.2007 19:30:00 | andynka.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí