Zavři oči a poslouchej

Zavři oči a poslouchej

Anotace: :)

Zavři své oči a dej mi svou dlaň,
cítím Tvé srdce jak bije mému,
Lásko má, city své braň a chraň,
zármutek smutku vryjeme na šedavou stěnu.
Jen přivři oči a cítíš tu naši vůni,
všechno se krásné býti zdá,
jak kapka vody ve vyprahlé studni,
jak slunce, co za horu zapadá.
Okamžik doteku, který mne hřeje,
je jak voda v poušti dnů,
Tvými ústy mou duši pleješ
od všech útrap a černých snů.
Díky za Tebe Miláčku,
díky za Tvé doteky,
snade budeme žít bez nářku,
spolu a na věky.
Autor Ďábel sám, 26.06.2007
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

26.06.2007 21:41:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí