Možná

Možná

Anotace: .....

Tvá horká pleť
lůno co zatím plane
šeptá mi
jen vejdi pane
nabízíš sténáš laskáš se
vášnivá cesta ke spáse

napjatá ňadra
klín sladce plný medu
vypít ho nedovedu
nešeptáš
stáváš se a ty to víš
miluješ neprosíš

spojeni víc než smysly
jedním jsme tělem
co dvakrát myslí
jedním jsme
a přece dvojím
já tvým jsem a ty mojím

vtiskla mě
vtáhla mě do nitra
láska co lásku odmítla
tělo jí hoří plameny spalují
dvě smutné duše
možná se milují
Autor kroužek, 28.06.2007
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty budeš asi velkej milovník ...

28.06.2007 17:52:00 | Rybí_kost

gisbern71-moc krasne , take umis velmi pekne psat o lasce, nadherne...

28.06.2007 15:28:00 | carodejka

nadherna

28.06.2007 08:58:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí