Nech už minulost spát

Nech už minulost spát

Anotace: A věř, že bude líp...

Otevři oči nech už minulost spát,
nevracej se, tam kde šťastnou nemůžeš se stát.
Krásné vzpomínky pořád tě volají,
ale vzpomeň na slzy, co po nocích ti pokoj nedají.

Mysli na to jak přestala ses smát,
měl tě možná trochu rád,
ale okamžik štěstí neutěší zlomené srdce
a zklamání ze špatného konce....

Nech už minulost spát...
Autor Kariš, 28.06.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

o něco takového se už delší dobou snažím... =(

28.06.2007 20:26:00 | Ágnes

Moc se mi líbí téma a to sdělení...

28.06.2007 20:20:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí