S Tebou

S Tebou

Anotace: (...)

Nechci si o Tobě nechávat jen zdát,
chci vedle Tebe celou noc spát,
s Tebou se dívat na hvězdné noční nebe,
probouzet se vždy jen vedle Tebe,
jen s Tebou trávit celý den
a nechci, aby to byl jen sen.
Chtěla bych, abys mě měl pořád tak rád
a abych s Tebou mohla zůstat napořád.
Autor Marfulka007, 29.06.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí