Krásný den

Krásný den

Anotace: láska + štěstí.....

Krásný den

Dnes je krásný letní den
slunce mě svými paprsky hřeje
Motýlci létají a kvítka kvetou jen
toto letní počasí splní vše co si člověk přeje

Dnes je krásný letní den
já myslím na tebe jen
v mém srdci vzplanula láska k tobě
která mě nepřejde ani v nejtemnějším hrobě

Dnes je krásný letní den
voda mě svými svody láká
však za ruce vezmu tě, políbím
za obzorem nebe se smráká
a věrnou lásku tobě slíbím

Tak končí tento výjimečný den
který důležitý pro mě byl
že lásku v tobě jsem našla
a samota už nebude nikdy tak strašná
jako kdysi byla
Autor Dragita, 29.06.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:) ach ta láska, někdy ubližuje, jindy hladí...kdepak je to její hezké období...

29.06.2007 21:05:00 | Dragita

Tahle básnička mi způsobem myšlení připomína jednu mou z období, kdy jsem byl zamilovanej. Ale to už je tak 6 let zpátky.

29.06.2007 20:48:00 | G30R63

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí