Upírka

Upírka

Anotace: Láska z nás vysává sílu,stejně jako upírka

Upírka

Červenou rtěnkou
označkovala jsem tvůj krk
byla to známka vášně
/na dopis na rozloučenou?/
Na tvoji kůži připomínající
nápadně křídový papír
vykreslila sem rty srdce
/tepající životem?/
A potom..jsem kousla
Karmínové kapky padaly
na tvůj čistý papír těla
/a psaly řádky vášně?/
Vysála jsem z tebe sílu,
stal se z tebe malý kluk
bez jakéhokoliv odhodlání
/znova milovat.../
Autor mOBSCENE, 29.06.2007
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no comment

13.08.2007 21:42:00 | Vell

Nádherně vystižený

22.07.2007 20:04:00 | Slečna z konce duhy

Anotace je dobrá, básenka ještě lepsí. Zaujalo mě to.

29.06.2007 22:15:00 | NikitaNikaT.

nějak mě bolí krk...:)

29.06.2007 18:29:00 | Qee

hmmmm,zaujimaveee

29.06.2007 13:09:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí