CO DÁL ?

CO DÁL ?

Anotace: ze smutku a stýskání....

Přemýšlím nad svým bytím...
Žiju??? Nežiju??? Nevím...
Chtěla bych s Tebou být
a na to špatné nemyslit...

Nejde to...bojím se...

Můj život, plný chyb byl..
Ale vím, že už se změnil..
Chci svůj život z hluboka žít
a nechci se vším pořád rmoutit!

Moje báseň rychle psaná
možná smysl ani nemá...
Vždyť se trápím Tebou, milý!!
Chci Tě vidět aspoň chvíli!!

Myslím na Tebe jak jenom to jde
a v mých očích plamen se zažehne,
slyším Tvůj hlas ale nevidím Tě,
přijď, prosím, vždyť Ty trápíš mě...

Prosím, nechci se dál trápit,
chci Tě mít u sebe
a Tvé city vábit...

Ještě jednou svou lásku
vyznávám Ti v této básni...
Nevěřím v dobrý konec
vždyť jsou to jen slova...
ZHASNI!!!
Autor Suzan, 29.06.2007
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádhera...děkuji

29.06.2007 21:23:00 | Zma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí