Nevěř kopretinkám

Nevěř kopretinkám

Anotace: ***

Ptám se:
máš mne rád,
nemáš mne rád?

Život není jak
otrhaná kopretinka,
skýtá pevný řád.

Pryč jsou mylné představy,
láska bolí!

Záplatou nic nespravíš,
za sluncem musíš jít výš.

Když srdce se uklidní,
poslední lístek
se ptá:
má mě rád - nemá mě rád?!

Nevěř kopretinkám,
jsou to lhářky bílé,
rozpustilé a potměšilé.
Autor devcatko z jetele, 29.06.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí