ŽAL

ŽAL

Anotace: tohle vzniklo, když jsem byla nešťastně zamilovaná...nikomu bych to nepřála...ale už jsem to naštěstí překonala :)

ŽAL

Ty jsi jediná láska má
Po všechny ty roky nenaplněná
Mé srdce pro tebe hoří ohněm plamenným
A ty si toho ani nevšímáš

Ty jsi jediná láska má
Po všechny roky nešťastná
Proč já musím milovat právě tebe
Ptám se neustále sama sebe

Ty jsi jediná láska má
Všechen ten čas neopětovaná
Zapomenu na tebe já někdy?
Přemýšlím tak tuto noc
Co píši tyto řádky
O tajném žalu mé lásky
K tobě
Autor Dragita, 30.06.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí