Pravý

Pravý

Anotace: .

Když jsem byla mladší,nevěděla jsem,
jak poznám,že jsem potkala toho pravého.
Říkali mi:Tvé srdce ti napoví.
Nerozuměla jsem tomu a divila jsem se
čekala jsem a přála si,aby to už přišlo,
A pak jsi se objevil Ty!
Poprvé jsi mě objal a políbil
a mně se zatočila hlava štěstím.
A já věděla,že Ty jsi ten pravý.
Autor Aluna, 30.06.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jako srdce na dlani...

30.06.2007 16:17:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí