Štěstí

Štěstí

Anotace: ...

Kdybych měla jedno přání,
přála bych si štěstí.
Štěstí je vidět ráno vycházet slunce,
děti jak se smějí a dovádějí v písku.
Štěstí je cítit jak voní les
a najít v něm křišťálovou studánku.
Štěstí je zadívat se do tvých očí
a cítit vůni tvého těla.
Štěstí je být s tebou!
Štěstí je být,
a vědět,
že to jsem já
koho máš rád.
Autor Zlatičko, 30.06.2007
Přečteno 694x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

štěstí je , že jsme

21.04.2008 08:44:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí