Daleko na konci světa

Daleko na konci světa

Anotace: ***

Daleko na konci světa,
má milá překročila vlastní stín.

Musel jsem za ní,
chci ji svými pažemi obejmout.

Chci objímat jen ji jedinou,
toužím po ní každou vteřinou.

Já bláhový jsem zapudil lásky cit,
netušil jsem, jak krásné je znovu žít.

Omlouvám se Ti, že byl jsem tak nadutý,
šlapal po Tvých citech jak pominutý.

Teď už vím jak lahodný je Tvůj stín,
teď už vím, že Tě miluju na plný plyn.
Autor devcatko z jetele, 01.07.2007
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hezké,jistě omluvu přijme.

01.07.2007 07:49:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí