Ďábelský tanec

Ďábelský tanec

Anotace: ... obloha je krásné místo ...

Země se zachvěla
pod tíhou mých fantazií,
jednou, dvakrát, x-krát.

Dvě duše tančí
ďábelský tanec.
Kůže se jim škvaří
ve výhni pekelné.
Prostupují vším
k samému nitru.
Dochází k explozi,
matička Země
znovu se nám zrodila.
Pokračují ruku v ruce,
kráčí dál.
Mléčná dráha
kobercem jejich štěstí,
slunce rozechvělé chladem.
Jak Ti dva se blíží,
balí kufry a mizí
v jiné galaxii...
...zde ho již není třeba.

Dvoje srdce
v jedno velké spojené.
Žár obrovský vydá
za deset sluncí vykutálených.

Pohleď človíčku
na tu novou hvězdu...
...láska...se jí říká.
Věř a nepřestávej,
jdi za svou touhou, vášní.
Nevzdávej se svých snů a fantazií.
Něco si honem přej....
...padá hvězda k Tvým nohám
a možná je poslední....
...
..
.
Autor vapiti, 01.07.2007
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzhůru ke hvězdám...

02.07.2007 01:00:00 | Bíša

Tajemná představa.Hezké počtení,vzrušující.

01.07.2007 16:36:00 | s.e.n

Nadherny tanec .. take moc rada tancim...

01.07.2007 10:42:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí