Bolest

Bolest

Anotace: ...bylo mi mizerně...

Slzy po duši mi kanou,
já nemohl být s Tebou.
Kapička udělá žbluňk,
rozhoupe další vlnu emocí.
Narážejí o skálu,
rozkomíhali loďku poklidnou...
...snad Tvou.

Srdce mi běsní, utíká,
mozkem brzdím seč mohu,
ale nestíhá.
Padám do propastí emocí,
zbaven všech zákeřných nemocí,
spočívám v Tvém obětí.

Prahnu po něžnostech,
kreslíš tenkým perem,
tuží po mé duši.
Nemohu přestat kráčet dál,
je to silnější než mé logické já.

Drtím sklenici na tisíc kousků,
zaryté v kůži, cítím bolest,
snad přehluší tu co mám uvnitř,
když nemohu být s Tebou...

Ledem zasypávám svoje tělo,
hybernuji,
k dlouhému spánku se ukládám,
medvědi mi závidí, doufám,
že přestanu cítit tu bolest,
když nemohu tančit s Tebou...
Autor vapiti, 01.07.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to důkladná výpověď. A touha po lásce je krásná, ale bolí.

01.07.2007 16:43:00 | s.e.n

Duse se tristi na tisic kousku,snad clovek jenom laskou strada a srce odolava tem divokým kouskum.

01.07.2007 10:39:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí