přátelství nebo láska

přátelství nebo láska

Anotace: I will love you forever...

Prý jak pár jsme vypadali
krásný život bysme měli
Mé oči se do tvých smáli
A lásku svou ti nabízeli

Krásné chvilky prožité
Mé srdce zlomené
Přátelství je prý víc
S tím nezmůžu nic

Lásku svou chci ti dát
Na tebe se večer smát
Rty tvé líbat
Vedle tebe snívat

Snít o tvých polibcích
O tvých očích hlubokých
Milovat tě víc než sebe
Věřit v lásku
Věřit v tebe…

Možná měl si pravdu
Ale neberu to jako zradu
Autor Selené 2, 01.07.2007
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: Xindy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Čo je to láska?
Na očiach páska?
Snáď niekto z nás
niečo šípi...
Možno sú to
Amorove šípy...

Tie posledné dva verše
nemuseli byť...
...ale,píš,píš,píš...

02.07.2007 20:46:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí