Bludička

Bludička

Anotace: O opuštěné...

Vyhlížím z nebe
na zem se dívám
v bludišti sebe
marně se hledám.

Vyhlížím z nebe
křehká a bledá
marnivá naděje
překrásně slepá.

Na hvězdné stezce
vítr mi šeptá
příbehy bez děje
běda mi.

Běda!!
Autor Bušík, 01.07.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí