Osobní 2

Osobní 2

Anotace: ...příteli...

Kde jsou, pane, ty časy,
kdy slyšeli jsme naše hlasy
a nahlas nemlčeli?
Někde v dávnu, plyne to jak voda,
já vím, ale...není to škoda?
Křičíme potichu, že se sklo bortí,
ale oni to nevidí, neví.
Pane, mluvte nahlas, křičte,
ať vím konečně na konci, kdo jste.
Autor Miiemu, 01.07.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí