Zrazená

Zrazená

Anotace: není to nic převratného. Strašně moc jsem se potřebovala vypsat a vylít srdíčko. Snad se vám bude líbít

Je to jak krvavá dýka uprostřed hrudi
Jako mrtvý kámen, který studí.
Tvoje sliby?
Co to vůbec znamená?
Tvá zrada
Ano, připadám si tak zrazená.
Když ses mě dotýkal, myslel jsi na mě?
Myslel jsi vůbec na city?
A když jsi lhal tak chladně
Pověz mi, jak si se cítil?
Věděl jsi, že mám taky srdce a duši?
Možná jsem tě měla ráda víc než jsi tušil.
Možná, že si to zasloužím.
Možná jsem jenom špína.
Ale proč ta hra na lásku?
Když chci lásku, to jsem tak jiná?
Jsem člověk, který cítí, dýchá.
Jsem žena , jsem růže z Jericha
Jsem jenom tvor, co věří v lidské bytí.
Tak proč si připadám jak chycená v síti?
Lži bolí víc než tušíš
a mě jsi ublížil,
když ses tak zrádně ke mně přiblížil.
Dostal ses do srdce a možná trochu hloub
Teď chci jen jediné, na tebe zapomenout!!
Autor mavi, 01.07.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

někdy zapomenout nelze..a to je pak důkaz že člověk taky umí milovat..a to je dobře.. kdyby láska nebolela, byl by život moc jednotvárný..snad bude líp..držím palce..!
PS: předpověď na zítra - "ano bude líp"
:)

07.08.2007 18:21:00 | Favi

tohle mi prostě... vzalo dech

12.07.2007 09:13:00 | xxx xx s

Láska nesnáší lež a přetvářku...

09.07.2007 17:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí