Oheň a voda

Oheň a voda

Anotace: každý to cítíme jinak....

co je to odloučení,
jak nazvat prázdnotu,
v níž nikdo není
a když nejsi tu....
marně beru do ruky
telefon zlořečený
a čekám,
jak ozve se i zvuk jiný...
než ticho..............
zas nic........
proč si to.............
tak beru a chci víc.....
tak zavřu dveře
a odcházím do světa,
kde světla barevná
mi duši prosvětlí
a slova se ztratí
a třeba zapomenu
i k tobě se vrátit...
Autor Verena, 02.07.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Telefon nľkdy nemusí být zlořečený, někdy je důležité pojítko lásky. Básnička na zamyšlení, pro toho, kdo ví o čem je řeč.

02.07.2007 21:30:00 | Raduzk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí