Tanec v dešti

Tanec v dešti

Anotace: Když se vám po dlohé době vrátí štěstí v podobě anděla

Tančíme v dešti tiše
kapky padají ti po těle
a každá tyto slova píše
a ty tváříš se tak nesměle

Topím se ti v očích,v tvém obětí
a najednou si pro mě celý svět
Strach a hrůza tiše kolem proletí
tvoje štěstí je zažene zpět

Ledové stíny kolem krouží
ale v hlavě mám slepotu
moje oči tvojí kráse slouží
nevidí okolní temnotu

tisknu se k tvojí duši
cítím tvé srdce hřát
slyším jak rychle buší
splním mu co si bude prát

Tvůj horký dech
lehounce mě po těle hladí
a ty kapky na tvých rtech
mě tolik k políbení svádí

Vpíjíš se celá do mě
Hořím tvým štěstím
Netvař se tak skoromě
díky tobě už jenom nesním

Tančíme v plamenech proti času
Nic netrvá věčně i tohle skončí
našel jsem v tobě svoji spásu
chtěl bych ti říct do očí
Děkuju lásko ...
Autor Midnighter, 02.07.2007
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Midnighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžná a láskyplná. A určitě jí to řekni :-)

02.07.2007 21:51:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí