chtěla bych, přála bych si

chtěla bych, přála bych si

Anotace: prostě tě miluju a vydržela jsem roky čekat ale moje srdce není z kamene... nevydržím to navěky

Chtěla bych tě cítit vedle sebe
Chtěla bych slyšet „miluju jen tebe“
Přála bych si s tebou být,
životem směle jít

mít tvou lásku
dám život v sázku
bez tebe nejsem nic
přála bych si být ti víc

ty však v srdci jinou máš
na kterou teď myslíváš
necháváš si o ní zdát
ale já se nechci vzdát

čekala sem dlouho
dlouho na to
abych nechala tě jít
a musela tak bez tebe žít

miluju tě…
tak řekni jednou tyhle slova
říkej mi je znova a znova

víš že milovala bych tě víc než sebe
snesla bych ti modré z nebe
dej mi šanci pro jednou
nenech zemřít mě samotnou…

si mi vším a ty to víš
ale zabránit tomu neumíš
říkáš že to přejde
ale mě to nejde

nechápeš moje srdce
nechápeš mou duši
cítím se jak ztracená
tam někde v buši

nenajdu už cestu ven
v srdci mém zůstal jen ten sen
sen o tom jak říkáš ty dvě slova
zas a znova…
Autor Selené 2, 03.07.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí