Hvězdičkový plamínek

Hvězdičkový plamínek

Anotace: ...... romantika při pádu hvězd. jůůůů:)

První hnězda k zemi padá,
jsem nezkušená věčně mladá.
Spolu na kopci sedíme,
ruku v ruce, hvězdy pozorujeme.

Druhá hvězda nebem proletí,
to je naše znamení.
Naše rty se k sobě přisajou,
našli sme zálibu společnou.

Třetí hvězda se k zemi snáší,
je to krása jak ty hvězdy prší.
Naše černé siluety,
duší k nebi popolétly.

Při čtrté hvězdě naše ruce se hladí,
po těle druhém trochu bloudí.
Jsou až moc zvídavé,
po těle hladové!

Při paté hvězdičce svět nevnímáme,
jsme spolu a tak si užíváme,
dotyků, líbání, něžného mazlení.
Naše srdce to zachrání.

Při dalších pádů nádherných světýlek,
rozžhavil se nám malý plamínek.
Plamínek v srdci co v oheň se mění,
doufám že na týhle chvíli se nic nezmění.

---------------------------
Tak popadalo hvězd spoustu,
a my přešli po mostu,
do země krásy a štěstí,
kde mazlení je nám ještě větší radostí.
Autor Kirsten, 03.07.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať Ti hvězdicky prinesou stesti.

07.07.2007 19:41:00 | carodejka

Trochu pokulhává rytmus i rýmy, dej si pozor i na gramatické chyby.
Námět obyčejný zasazený do ne tak otřepaného prostředí... Ale... Ať ti to vydrží;)

03.07.2007 14:38:00 | synthetic darkness

Bíša děkuju to budu potřebovat inspirace se cždycky hodí:)

03.07.2007 12:56:00 | Kirsten

Přeji Ti hvězd celé roje, ať zase máš, možnost, o lásce
krásně psát...

03.07.2007 12:43:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí