si pro mne vším

si pro mne vším

Anotace: krátký ale výstižný... řekla bych

Moje oči pláčou,
ale ty to nevidíš.
Moje srdce trpí,
ale ty to necítíš.
Moje srdce po tvém prahne,
tvému však jiná vládne.
Si pro mne vším, čím můžeš jenom být,
si pro mne tím kvůli čemu chci ještě žít!!
Autor Selené 2, 03.07.2007
Přečteno 820x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

..já už pláču,ty to nevidíš...
..mluvím k tobě,ty mě neslyšíš...
..nechceš slyšet nic,
jenom ten rock-and-roll--

03.07.2007 10:53:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí