PŘÍBĚH

PŘÍBĚH

Anotace: ...skutečný....

Tak rád by ji potěšil….
(něčím romantickým)
přemýšlí ze všech sil!

Odpoledne mají schůzku…
(už se nemůže dočkat)
jakou asi bude mít blůzku?

V tom nápad
(a jak krásný)
ho napad‘!

V lůně přírody pelíšek malý,
(vystlal ho větvemi lípy)
tam se milovali!

Když déšť smáčel jejich kůži
(šeptal ji něžně)
dávám ti dnes vůni…. ne rudou růži!

To setkání zvláštní kouzlo mělo!
(skoro vždy ho má…..)
Lipovým květem bylo provoněno!
Autor Dalimila, 03.07.2007
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v rozkvetlé aleji lip
vstřelil amor šíp

15.08.2008 09:17:00 | vodnař

Vůně lípy je moc opojná...

06.09.2007 18:39:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí