Nemám odvahu

Nemám odvahu

Anotace: ..nikdy bych nevěřila, jak hluboce sem se zamilovala a jak láska může bolet..

Dotknout se tě zas a znovu
cítit tvou hebkou kůži,
tvou teplou dlaň v mojí dlani
jak trny přirostlé k růži.

Jak vůně patří ke květině
tak patřit k tobě bych chtěla,
snad rozkvetlé kopretině,
abych krásu záviděla.

Jak slunečnice za sluncem
otáčím se za tebou stále,
a hvězdičky s měsícem
tančí ve vesmírném sále.

Proč já s tebou tančit nemohu,
co se s námi stalo.??
Jako bys odložil mě do rohu,
to už znamenám tak málo.?

A opět slzy po tváři,
omlovám se stokrát za ně,
za to že nemám odvahu
už cokoli ti říct..

I love you Dýtr
Autor Jean89, 03.07.2007
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: Rošták Domča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí