To ne

To ne

Anotace: ...

Kde jsi se to naučila?
kdo ti to řekl?

Mám tě v srdci to už snad víš
řekl jsem ti tolikrát miláčku
tak proč tak nenávidíš
když v sobě máš lásku

An, lásko stále tě miluji
a stále tě chci
pro sebe?
to ne
nebo ne jen pro sebe
i pro tebe

Na čem teď vlastně záleží?
na mě? to ne
na tobě? to už je lepší,
An, to už jde

Spí se jen ve dvou prý
a mě se jen o tobě a o nás dvou sní
o tobě a nebo o jiné
co nás dva minulo a co už teď ne

Víš o mě víc než měl jsem ti říct
mělo to zůstat skryté ve stínu svíc
možná to chci a možná to ne
už je to napsáno písmem na zdech
Autor m.o.d.r.á.s.e.k, 03.07.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí