Opojení láskou

Opojení láskou

Anotace: Nebylo dlouhé...

Propletené ruce - znamení milenců
výrazy, gesta starých spiklenců.
Nevinné úsměvy uhýbání pohledem,
dlouhé čekání na to, až spolu budem.

Začátky byly tak krásné
a chvíle s tebou tak vzácné.
Dnes sedíme u jednoho stolu,
ale už dávno nejsme spolu...

Ty máš jinou dívku v srdci
proč? Proč muselo naše opojení
láskou skončit tak brzy...
Autor Kariš, 03.07.2007
Přečteno 569x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí