Víla

Víla

Anotace: trošku jinak tak řekněte jak to dopadlo díík:)

K zemi se snášela první vločka,
na mě hleděla její modrá očka.
Na jejich rtech vykouzlil se ůsměv,
ten krásný láskyplný jev.

Její vlasy kolem ní vlály,
krásné oči se na mě smály.
Blížila se ke mně moje víla,
kdybys věděla co všechno bys směla!

Přeji si tě po tvé jemné kuži hladit
moje tělo s tím tvým spojit.
Mazlit se s tvými prsy,
šimrat se tvými hnědými vlasy.

Být s tebou navždy,
sledovat zářicí hvězdy,
a nevzdát se tě.
Miluju Tě!
Autor Kirsten, 04.07.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow:D

(oprav si: Úsměv a oči se smálY ;))

04.07.2007 11:43:00 | synthetic darkness

Moc krasna ... takova jemnoucka a lehka uz se tesim na snehove vlocky.

04.07.2007 00:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí