Co je to láska?

Co je to láska?

Anotace: ...

Co je to láska?

Ptám se co láska znamená
Já světa dosud neznalá
Odpověď už dlouho hledám
Své city jen tak najevo nedám

Jednou odvážila jsem se city odhalit
Ale jen jsem se stihla pěkně spálit
Teď už jsem opatrnější
Však ale co může být krásnější
Než opětovaná láska milovaného
Který nahlédnout ti dá do srdce svého

Já léčím se ze svého trápení
Denně mučím své srdce
Pokynem ať zapomene
Že pro mě u něj místo není
Nestojím mu za pohlazení

Proto ptala jsem se co láska znamená
Když jen bolest zatím jsem poznala
Ale asi to k životu patří
Poznat lásky ostří
A být nemilovaná

Pokud někdo zná tajemství lásky
Všechno štěstí mu přeji
Až odhodím všechny ty otázky
Třeba se také někdy zahřeji
V náruči někoho, kdo přijme mou zpověď
A na mou otázku bude znát odpověď
Autor Dragita, 04.07.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rychle zahoj svoje srdía především se nauč milovat sebe samu, pak budeš umět přijímat lásku i rozdávat ze svého pokladu. Nechci nějak mentorovat, ale mluvím z vlastní zkušenosti.
A milovat sebe neznamená jen se umět hýčkat, ale také být na sebe přísná...
---
A jinak: né CO je to láska, ale KDO je Láska... tak zní otázka :o)))

04.07.2007 17:00:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí