Lov

Lov

Anotace: .......:-).......

Ticho plné emocí
rozléhá se mojí hlavou
Zoufale a s bezmocí
myšlenky jak rosol plavou

Pomalu se vleču líně
nemůžu se ani hnout
Připadám si jak červ v hlíně
když rybář ho chce vytáhnout

Na háček mě zavěsí
ten háček,to jsou Tvoje sliby
Proto mě nic neděsí
samé krásné,sladké kdyby

A teď koukám,co se děje
kdo mi pravdu čistou poví
Myšlenka už k cíli spěje
já už vím,kdo koho loví!
Autor Marvel13, 04.07.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně moc podařené..:)

05.07.2007 08:57:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí