My feelings for you /Mé city k tobě

My feelings for you /Mé city k tobě

Anotace: 22) taková momentovka... další anglická báseň, ale ČESKÝ PŘEKLAD nechybí;-)

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

---------------------
-MY FEELINGS FOR YOU-
---------------------

So much to feel
And so much to wish
I stayed lonely here…
(You don’t know, my dear…)

Nobody is able to understand me
In the darkness the light I can see
But they have been still blind…
(Only I know you are kind…)

I saw a bit of your past
My faith will die the last
You have a heart of ice…
(But in the depth you’re nice…)

So much to feel
And so much to wish
I stayed lonely here…
(You don’t know, my dear…)

I lost my heart
It’s held by your hand
My feeling is so clear…
(You don’t know, my dear…)

----------------
-MÉ CITY K TOBĚ-
----------------

Tolik toho cítit
A tolik si toho přát
Zůstala jsem tu sama…
(Ty vůbec netušíš, můj drahý…)

Nikdo mně nedokáže pochopit
V temnotě dokážu světlo vidět
Jenže oni jsou stále ještě slepí…
(Jen já vím, že ty jsi milý…)

Spatřila jsem kus tvé minulosti
Má víra zemře jako poslední
Máš srdce z ledu…
Ale v hloubi jsi milý…

Tolik toho cítit
A tolik si toho přát
Zůstala jsem tu sama…
(Ty vůbec netušíš, můj drahý…)

Ztratila jsem své srdce
Je drženo v tvé ruce
Můj cit je tak čistý…
(Ty vůbec netušíš, můj drahý…)
Autor Nikytu, 04.07.2007
Přečteno 689x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí