Nymfa

Nymfa

Anotace: Kratsi basen o vile....

Nymfa

Blíží se Valpuržina noc
Já v ruce svírám nůž
Ptám se sám sebe proč
Jsem přeci muž

Už jsem to nemohl déle snášet
Ublížila mi, má víla
Krví se mi tělo začalo smáčet
První otevřená žíla

Vidím ji běžet sem
Dochází mi síla
Krev má zkrápí zem
Druhá otevřená žíla

Přistoupila přede mně
Pohladila mé vlasy
Zlehoučka, jemně
To je konec vší krásy

Klečí u mě, celá bílá
Šálí mne snad zrak?
To není víla!
To je přízrak!

Pověděla : ,,Jsi sám
Konec špatným zprávám
Pojď k nám
Naději ti dávám“

Vyléčila mé zranění
Já kráčel s ní
Zaslechl jsem kostelní zvonění
V mém životě poslední

S nymfou nádhernou
Mi krásně utekla ta cesta
Nocí temnou
Ta cesta do pekla
Autor Overkill, 04.07.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu krásné...

05.07.2007 09:48:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí