Doznání

Doznání

Anotace: k vyznání

Jsem pouhou kapičkou v moři
mé vášně k tobě však hoří
hasit je nemám dost síly
snad vlnky naděje zbyly

naděje ta umírá prý poslední
za tmy noci jak v hodině polední
mé sny a bdění jenom tobě patří
po celou noc i k ránu ve čtvrt na tři
Autor Heron, 05.07.2007
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...a sleduješ hodiny?...jo...DD

09.08.2007 21:53:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí