Všechno hoří!

Všechno hoří!

Anotace: Asi všichni víte jak to bolí....

Náš poloprázdný byt.
Chlad plazí se po těle.
Jediná svíce tu po tobě zbyla.
Hoří už jen slabě.
Přesto zapaluje vše co může
Plameny se rozléhají.
Chlad ustupuje.

Hoří mé vzpomínky
Kolik stran popsaných?
Hoří tvé lži.
Už je neslyším
Hoří mé srdce
Všechno hoří!

Plameny plazí se po zdech.
Já uprostřed všeho.
Kolem jen rudá záře.
Před očima vzlítají.
Hořící papíry vzpomínek.
Na stěnách napsané naše sny.
Všechno hoří!

Hoří naše minulost.
Můžu to uhasit!
Ještě se dá vše zachránit!
Ale co když nechci?
Nechávám vše plamenům.
Nechávám vše uhořet!
Bude to tak lepší?
To ukáže čas...
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napadlo mě, promiň - Hovno hoří :) ale jinak docela dobrý.

05.07.2007 11:48:00 | cz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí