Tahle láska...

Tahle láska...

Anotace: Vlastně bych byl vděčný, kdybych tohle mohl zařadit do sekce zklamáni... Líbí?

Tahle láska, nenutí mě se smát, nutí mě jen řvát.
Tahle láska, není žádné pozdvižení, zklamání, jen vodou čvachtání.
Tak jako voda do ulic ghetta, tak já, ztrácím sílu bojovat proti nadvládě světa.
Tahle láska, nenutí mě dávat, nenutí mě brát, nutí mě jen řvát. Řvát a bojovat a plakat. Čůrat a spěchat, jak voda v ulicích ghetta, tak tahle láska v temnu světa.
Směsné je moje čtení, přemýšlení i psaní, poslouchání písní i klení, pochopení, uvědomění.
Jak čvachtání, nutí mě se smát, ale ne předstírat. Nenutí mě předstírat, nutí mě jen řvát. A plakat.
A já, sám, jak nikdy nemusel se bát, možná doufat, usínám, sám.
Nám, jimž nezbyl ani rám, ani flám, na který dalo by se vzpomínat, nezbývá než dál lhát.
Tahle láska, nutí mě řvát, ne však vzpomínat.
Autor deus ex machina, 05.07.2007
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Cryoman, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera za 0%

19.08.2007 19:13:00 | Jsem ten kdo jsem

Neodvažuji si hodnotit, je to zvláštní, ale máš tam alespoň rýmy :-)

05.07.2007 18:11:00 | pavluscha first

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí