Kdysi

Kdysi

Anotace: moje stará láska, nebyla či byla láskou? to do teď nevím... snad by bylo lepší, nechat minulost spát. ale já tohle nedokážu.

sedím si sama v temném pokoji
pozoruji, jak svíčky tančí... po stěnách
minulost nezměním...
tak proč, proč ti píšu?

snažím se otevřít staré jizvy?
z odchodu...z takzvané lásky?
nechci ti ublížit...
ale září, září mi východ nad hlavou.
a já si říkám....

"jednou, nikdy, víc...."

bylo by lepší nechat měsíc spát...
mozaiku nechat rozloženou...
vše smést do krabice a zahodit...
jen jak, jak zapomenout?

"jednou, nikdy, víc..."

co to znamená?
mysl plná vzpomínek. a hlava vzpřímená
viděla jsem mnohé. snad až příliš...
Autor Gwladus, 05.07.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí