Už vím...

Už vím...

Anotace: ...

Dešťové kapky tančí po krajině,
je slyšet vytí tvé psí přítelkyně,
můj věrný ji štěká dlouhé odpovědi
a já jdu k hvězdám opět ku zpovědi…

Celý svět halí temný smuteční mrak,
nade mnou krouží černý stesku pták,
ze zmoklých tváří kapky slz utírám,
myšlenky za tebou do dáli posílám…

Divoký vítr se kolem mě prohání,
už nebojím se žádných zklamání,
vždyť nadevše tě navždy ráda mám
a vím, že tebe ani vítr nikdy nespoutám
Autor ona, 05.07.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná báseňka...

17.08.2007 00:51:00 | jedam

Jak bys mohla, jsem přece Poseidon.

06.08.2007 10:41:00 | jehlaspichlas

To je skvělý

06.07.2007 11:07:00 | Fay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí