Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Ty víš...

Jsi úžasná bytost,
každým pohledem dáváš lásku lidem kolem,
každý dotyk mi rozechvívá duši,
Tvou krásou pukl by i Golem
a to mi věř, na mou duši.

Máš ryzí srdce,
všichni bohové Ti můžou závidět,
kdys pro jinou se války konaly,
pro Tebe se zboří celý svět.

Jsi jako sníh, co se snáší v zimě,
jsi jako moře, když rozbíjí se o útesy,
každému dáváš smích a jeden máš i pro mě,
jsi pro mě vším a to nadosmrti.

Nevím, co bych dělat bez Tebe,
prosím, buď mým andělem,
jak dlouho chceš,
budu čekat na Tebe...

Až do skonání věků.

Pro Tebe...
Autor robb, 05.07.2007
Přečteno 767x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí