Vlak lásky

Vlak lásky

Anotace: Další vlak už mi jede:(

Ráda bych k tomu svolila,
jenže já už se s tebou loučila.

Ty si pískneš a já mám poslouchat?
Ne, i kdybych měla trpkost ochutnat.

Je konec, a i když bys šanci měl,
ty bys o mě bojovat neuměl.

Toužíš po mě, jenom tělem,
já chci víc! Proč po mě netoužíš i srdcem?

Vím to, nemiluješ mě,
jen milovat se mnou by ses chtěl!

Na mě samotné ti nezáleží,
jen pro svě blaho navykládáš lží.

Ublížils mi ty to víš,
vím že mi za to nestojíš.

Za ty slzy a bolest co v mém srdci zbyla,
novou lásku k tobě bych si nekoupila.

Nejsi schopen mě milovat,
nebyl si mi schopen ani jen tak zavolat!

Teď už sem byla v pohodě,
ale ty si napsal,
a mě nas*al!

Zaváhala jsem, málem jsem ti řekla ano!
Jenže jsem silná a navíc lidé by na mě volali "Běhno!"

Jsem bez tebe, já to dokázala,
a teď jsem se od tebe očistila!

Sbohem na vždy,
už nic nebude,
jsem zase volná,
další vlak lásky už mi opět jede.
Autor Kirsten, 06.07.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Take si tam sednu.. vlak lasky .. bylo by to skvele..

10.07.2007 00:21:00 | carodejka

blahopřeju, žes to dokázala...

báseň mírně kostrbatá, ale věřím, že pomohla

06.07.2007 14:17:00 | synthetic darkness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí