Lásky Esence I.

Lásky Esence I.

Anotace: co vlastě hledáš ....?

**

Lásky Esence
--------------

Svítá...

Ještě jsem nespal
a hledám lásky esence,
co zboří mého citu hráze,
a vzbudí ve mě milence.

Už světlo denní říká,
to ta tajná směs a všeho právě správně.

A málo je tvá krása duše,
a málo je tvá krása těla.

Chcem všichni tu esenci tajnou,
tu chemii jíž složení neznám.

I kdybych stokrát chtěl
i ty jsi chtěla,
ta droga ta nám vládne,
ZCELA !

**
07/07
Autor StanK, 06.07.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fiiiha ...

06.07.2007 09:42:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí