pro Jířu

pro Jířu

Anotace: Jen mi dejte co proto:-)

Lásko má,
přeji ti hezké dny
a až se sešeří,
o mě trochu sni
lásko má
přeji ti krásné chvíle
s vůní třešní
a bez nudné kratochíle
lásko má
přeji ti milé noci
bez mé pomoci
a bez mé přítomnosti...
Autor zeza, 06.07.2007
Přečteno 295x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí