Zatočil se celý svět

Zatočil se celý svět

Anotace: Jistě poznáte o čem mluvím.

Ne, netočí se mi hlava
Zatočil se celý svět,
To srdce z popela vstává
Do bouře citů posedět.
V těch okamžicích – dotyk
Jedinečným se stává,
Čmelák tropí venku povyk
A mě se zase točí hlava.

S tebou rozžhnu mysli svíci
Myšlenek mnoho zástupů a řad.
Jediné, co tím chci říci,
Je: „Mám tě rád.“
Autor Prousan77, 06.07.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné!

06.07.2007 12:31:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí