Krátká úvaha

Krátká úvaha

Anotace: Opět je to pro Martina a opět doufám, že pokud si to přečte tak pochopí o co jde. Avšak z toho, co říká, tak moje básně nechápe a to je škoda...

Dnes, až tě uvidím,
možná najdu ty správná slova,
která chtěla bych ti říct.

Dnes, až tě uvidím,
snad nezačnu říkat znova,
jak o tobě stále sním.

Budem řešit, co jsme chtěli,
těmatu lásky se vyhýbat.
Budem se snažit zapomenout,
na lásku jen vzpomínat.

Vím, že stále o tom píši,
říkám ti to do očí.
Nemůžu si pomoc, ač chci,
má slova na lásku nestačí.

Jistě už tě otravuju,
svými nářky, přání, sny a prosbami.
Ale copak za to mohu,
tebe já nedostanu z hlavy.
Natož ze srdce...
Autor Mania Dardeville, 06.07.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí