Today

Today

Anotace: Dnes, ale nemyslím, že si na ten den někdy vzpomeneš, i když pro mě byl důležitý, stejně jako všechny dny, kdy mám tu možnost tě vidět... mluvit s tebou...

Další rány jsi mi vsadil,
další chyby udělal.
Víš, že jsi mě kdysi zradil,
naše vztahy podělal.

Ne, nemůžu tě vinit,
všechno házet na tebe.
Normálně je běžné chybit,
spoléhat jen na sebe.

Nevím, co dohnalo mě k činu,
pak tak rychle zmizelo.
Já teď cítím svojí vinu,
mé svědomí chybělo.

Některé věci jsou pro mě vším,
něco je minulost, o něčem sním.
Víš, ty jsi tad,y nyní a teď,
nevím nač čekáš, odejdi zpět.

Odemně se nedočkáš -
dlouhých proslovů.
Řekla jsem vše, co říci jsem měla,
mé srdce, to prázdný dům.
Jsi jediný, kterého jsem chtěla,
tak nečekej do dalších dnů.

Vidím tě dnes a znova,
stále slýchám ten tvůj hlas.
Někdy říkám hloupá slova,
ale to je úděl náš.
Nebo jen můj...
Autor Mania Dardeville, 06.07.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké vylití srdce.

06.07.2007 15:35:00 | smeagol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí