Možná...

Možná...

Anotace: , že odcházíme

Možná, že odcházíme
Možná jsi ty už odešel.

/Bože můj
slepý výkřik do tmy/

Stmívá se
Rychlým kloboučnatým krokem

Na tramvaj do Stanice Touha

na tramvaj jménem Pozdní ráj...

Tvé slané jméno na mých rtech
/ten kradmý pohled zpoza záclon/
Ten malý, spola skrytý vzdech
Co maskovat měl
Ty výkřiky
- to nepřeberné množství výkřiků -
do tmy.

Setmělo se
Tramvaj zazvonila
/konec pohádkám/

Možná, že odcházíme
Ty jsi
určitě
Odešel.
Autor Franti, 06.07.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je moc krásná,...
pocit vázaný v indigu.

07.07.2007 10:53:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí