Přestavit si tě

Přestavit si tě

Anotace: Typicky po francouzsku pro netypicky typického Francouze

Představit si tě

Neumím si tě představit
ráno-s novinami,kávou
jak dokážeš rychlost života zastavit
pro snídani-chvíli tak krátkou

Taky neumím si tě představit
s baretem na hlavě a šálou
jak dokážeš se na nábřeží posadit
a plátno zaplnit Nottredamem i Seinou

Víš neumím si tě představit
jak takhle zvečera
jdeš do kavárny víno otevřít
a sledovat věž Eiffela

Prostě neumím si tě představit
jinak než Francouze s typickou vášní
možná kvůli mně měl bys to omezit
nebo se mé tělo i srdce zblázní

Ale co si umím představit je,
co jsem s tebou cítila..
Autor mOBSCENE, 07.07.2007
Přečteno 344x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se tam právě ty dva poslední řádky líbí...

16.07.2007 10:30:00 | už ne pernikova princezna

Krásná Paříž... :o)

08.07.2007 22:44:00 | colorka

Ta Paříž je z ní cítit...

07.07.2007 22:02:00 | Veru

Mají význam největší...

07.07.2007 21:37:00 | Bíša

Je hezká, francouzsky, ale možná ty posl. dvě řádky mi tam nějak nesedí...Jen názor.

07.07.2007 21:05:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí